Skip to main content

Ευρεία γκάμα υπηρεσιών

Προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες σας στον απόλυτο βαθμό, η εταιρεία μας παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών. Η βασικότερη εξ αυτών είναι όπως προαναφέραμε η ανέγερση κατοικιών και διαμερισμάτων. Σε συνεργασία με εξειδικευμένους αρχιτέκτονες και αξιοποιώντας τις πλέον ενδεδειγμένες μεθόδους και άριστης ποιότητας κατασκευαστικά υλικά, καταφέρνουμε να δημιουργήσουμε εντυπωσιακούς και σύγχρονους χώρους.

Ωστόσο η κατασκευή κτιρίων δεν αποτελεί την μόνη υπηρεσία που σας προσφέρουμε. Βρισκόμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή προκειμένου να σας παρέχουμε τις κατάλληλες συμβουλευτικές υπηρεσίες είτε ενδιαφέρεστε για την αγορά ενός ή περισσότερων ακινήτων είτε ενδιαφέρεστε για την εκμετάλλευση του για επενδυτικούς σκοπούς.

Τέλος, στην Happy Life Developments φροντίζουμε διαρκώς να ενημερωνόμαστε σχετικά με τις ισχύουσες συνθήκες στην αγορά ακινήτων, ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας την κατάλληλη καθοδήγηση ώστε να μπορέσουν να ασχοληθούν με τις επενδύσεις σε ακίνητα στην Κύπρο, εξασφαλίζοντας την μέγιστη επιστροφή της επένδυσής τους.

Ανέγερση κατοικιών και διαμερισμάτων

Η Happy Life Developments αναλαμβάνει την ανέγερση κατοικιών και διαμερισμάτων στην Κύπρο σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές και αξιοποιώντας όλες τις σύγχρονες κατασκευαστικές μεθόδους. Είμαστε δίπλα σας προκειμένου να ακούσουμε και να  κατανοήσουμε τις ανάγκες σας ώστε να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας.

Ειδικότερα, η εταιρεία μας δραστηριοποιείται επί σειρά πολλών ετών στην ανέγερση σπιτιών, αναλαμβάνοντας κάθε στάδιο της κατασκευαστικής διαδικασίας με απόλυτο επαγγελματισμό και άριστη αποτελεσματικότητα. Ειδικότερα, το έμπειρο και άριστα τεχνικά καταρτισμένο μας προσωπικό, είναι σε θέση να αναλάβει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, από την αρχική μελέτη μέχρι την ανέγερση της κατοικίας παραδίδοντάς σας ένα σπίτι άριστων τεχνικών προδιαγραφών έτσι ακριβώς όπως το ονειρεύεστε.

Αποκτήστε το σπίτι των ονείρων σας

Η διαδικασία κατασκευής σπιτιού μπορεί να γίνει ιδιαίτερα αγχωτική. Αναθέτοντάς την όμως στην εταιρεία μας μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι όλα θα εξελιχθούν ομαλά και σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις. Συγκεκριμένα, κάθε ανέγερση κατοικιών ξεκινάει με ένα προγραμματισμένο ραντεβού, με βασικό σκοπό την κατανόηση των αναγκών σας.

Βάση αυτών, το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα προβεί στον σχεδιασμό ενός αναλυτικού πλάνου εργασιών και την εκτίμηση τόσο του χρονοδιαγράμματος όσο φυσικά και του τελικού κόστους.

Οι εργασίες μας πραγματοποιούνται πάντοτε σύμφωνα με τις βέλτιστες κατασκευαστικές μεθόδους και χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Κάθε στάδιο της κατασκευαστικής διαδικασίας επιβλέπεται και ελέγχεται από εξειδικευμένους μηχανικούς και αρχιτέκτονες ώστε να πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και φυσικά να ακολουθούν τα εγκεκριμένα σχέδια.

Αφού ολοκληρωθεί η ανέγερση της κατοικίας ή του διαμερίσματος γίνεται η παράδοση του έργου με το κλειδί στο χέρι, εντός του προκαθορισμένου χρονοδιαγράμματος.

Στην Happy Life Developments έχετε την δυνατότητα να βρείτε μερικές εξαιρετικές ευκαιρίες σε κατοικίες και διαμερίσματα που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Άλλωστε, η πώληση ακινήτων στην Κύπρο αποτελεί ένα από τα κύρια αντικείμενα δραστηριότητάς μας. Ωστόσο η απόκτηση ενός σπιτιού στα «δικά σας μέτρα» είναι κάτι που κατανοούμε και υποστηρίζουμε απόλυτα. Εάν λοιπόν θέλετε και εσείς να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας, το οποίο θα είναι φτιαγμένο σύμφωνα με τις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες και προτιμήσεις, έχουμε την λύση που αναζητάτε.

Η εταιρεία μας παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών σύμφωνα με το οποίο θα φροντίσουμε να χτίσουμε το όνειρό σας με τον καλύτερο τρόπο. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι δίπλα σας προκειμένου να σας βοηθήσει από το πρώτο κιόλας βήμα και συγκεκριμένα την ανεύρεση του πλέον κατάλληλου οικοπέδου, εάν δεν διαθέτετε ήδη κάποιο.

Σε συνεργασία με κορυφαίους εργολάβους, μηχανολόγους μηχανικούς, αρχιτέκτονες, πολιτικούς και ηλεκτρολόγους μηχανικούς, θα φροντίσουμε να ολοκληρώσουμε κάθε ενέργεια με τον βέλτιστο τρόπο. Ειδικότερα, θα φροντίσουμε για όλες τις απαραίτητες διαδικασίες σχετικά με:

  • Την έκδοση της πολεοδομικής άδειας.
  • Την έκδοση της οικοδομικής άδειας.
  • Την υλοποίηση και την έκδοση των απαιτούμενων σχεδίων.
  • Την σωστή ανέγερση της κατοικίας ή του διαμερίσματος.
  • Την έκδοση του Πιστοποιητικού Έγκρισης του κτιρίου.

Πως θα αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας

Ο χώρος κατοικίας αποτελεί μία από τις σημαντικότερες επενδύσεις της ζωής σας. Το σπίτι που θα μείνετε πρέπει να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σας και να σας προσφέρει μια άνετη και ευχάριστη διαμονή.
Η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα να κάνει πραγματικότητα κάθε σας ιδέα. Προκειμένου όμως να εξασφαλίσουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, θα πρέπει από μέρους σας να δώσετε προσοχή στα εξής:

Εύρεση οικοπέδου

Αρχικά πρέπει να αποφασίσετε την τοποθεσία που σας ενδιαφέρει για την ανέγερση της κατοικίας σας εκτός αν έχετε ήδη το οικόπεδο το οποίο καλύπτει τις ανάγκες σας.

01

Φανταστείτε πως θέλετε να είναι

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία της ανέγερσης της κατοικίας σας θα πρέπει να έχετε αποφασίσει πως θέλετε να είναι. Φυσικά θα πρέπει να είναι αυτό που ανταποκρίνεται πλήρως στις πραγματικές σας ανάγκες (μέγεθος, αριθμός δωματίων, διαρρύθμιση χώρων, κ.λ.π.).

02

Ορίστε τον προϋπολογισμό σας

Η ανέγερση κατοικιών και διαμερισμάτων μπορεί να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον προϋπολογισμό. Πριν επικοινωνήσετε μαζί μας, καλό θα ήταν να έχετε ορίσει έναν ενδεικτικό προϋπολογισμό, ώστε να μπορέσουμε με την σειρά μας να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση εντός του προϋπολογισμού σας.

03

Καθορισμός προθεσμίας

Αρκετός κόσμος θεωρεί ότι το χτίσιμο σπιτιού αποτελεί μια διαδικασία που διαρκεί πολλά χρόνια. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει αφού ο χρόνος ολοκλήρωσης κάθε μας έργου είναι και ο ελάχιστος δυνατός.

04

Γιατί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας;

Ο κλάδος της πώλησης ακινήτων αποτελεί έναν από τους ανταγωνιστικότερους της σημερινής εποχής.

Η εταιρεία μας έχεις ως βασικό της στόχο να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε όλους όσους ενδιαφέρονται να συνεργαστούν μαζί μας είτε για να χτίσουν το δικό τους σπίτι είτε για να επενδύσουν σε ακίνητα στην Κύπρο. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό διαθέτει όλες τις απαραίτητες γνώσεις προκειμένου να σας παρέχει τις κατάλληλες συμβουλές ώστε να καταστήσει η κάθε σας κίνηση άκρως επιτυχημένη.

Στην Happy Life Developments είμαστε σε θέση να σας εγγυηθούμε αποτελεσματικότητα τόσο για τα ακίνητα που κατασκευάζουμε τόσο και για εκείνα που διαθέτουμε προς πώληση ή ενοικίαση. Η επιτυχημένη πορεία μας μέχρι σήμερα, μας επιτρέπει να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα.  Άλλωστε η κατασκευή τους έχει γίνει αποκλειστικά από εμάς σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες κατασκευαστικές μεθόδους.

Συγκεκριμένα, θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καλύτερη τοποθεσία του ακινήτου, βάση των δικών σας αναγκών. Είτε αν πρόκειται να χτίσετε την δική σας κατοικία είτε για επένδυση ή το εξοχικό σας σε κάποιον δημοφιλή τουριστικό προορισμό, είτε για κάποιο κεντρικό σημείο της πόλης, η τοποθεσία του ακινήτου παίζει καθοριστική σημασία και εξαρτάται φυσικά από τον σκοπό για τον οποίο προορίζεται. Έτσι, είτε ενδιαφέρεστε για  το χτίσιμο της δικής σας κατοικίας, είτε για επένδυση σε ακίνητα με στόχο την μεταπώλησή τους, είτε την αξιοποίησή τους μέσω της ενοικίασης, έχουμε την ιδανικότερη λύση για εσάς.

Επιπρόσθετα, η εταιρεία μας διαθέτει τις πλέον κατάλληλες συνεργασίες στον χώρο των ακινήτων. Κάτι που φυσικά θα σας βοηθήσει με την ανεύρεση σημαντικών ευκαιριών όσον αφορά το επενδυτικό αλλά και το κατασκευαστικό κομμάτι. Ωστόσο, δεν περιοριζόμαστε μόνο στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών. Είμαστε δίπλα σας σε κάθε στάδιο της διαδικασίας ώστε να αναλάβουμε την κάλυψη κάθε σας ανάγκη από την αρχή της διαδικασίας μέχρι και το τέλος.

Τέλος, θα φροντίσουμε ότι θα έχετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα μέχρι να ολοκληρώσουμε την διαδικασία μεταβίβασης του ακινήτου χωρίς να απαιτούνται πολλές ενέργειες από μέρους σας.

Για όλους τους ανωτέρω και για ακόμη περισσότερους λόγους, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε σήμερα κιόλας μαζί μας. Εμείς θα φροντίσουμε να σας παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις σε ακίνητα στην Κύπρο είτε αναζητάτε κάποιο για αγορά είτε για ενοικίαση.

Σε εμάς δεν θα βρείτε μια απρόσωπη εταιρεία που σας βλέπει απλώς σαν έναν πελάτη. Είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή από την αρχή μέχρι το τέλος προκειμένου να σας παρέχουμε τις γνώσεις μας και να φροντίσουμε για το βέλτιστο αποτέλεσμα σε κάθε σας βήμα. Άλλωστε μαζί σας καταφέρνουμε και εμείς να προχωράμε μπροστά αφού είναι τα καλά σας σχόλια που μας διατηρούν στην κορυφή.

Η εκτίμηση και η αγάπη μας προς τον πελάτη φαίνεται εκ του αποτελέσματος.